sábado, 5 de marzo de 2011

BADAGGIO CLUB ESPORTIU

Després d'una setmana molt refredat aquest cap de setmana tocava recuperar el to muscular poc a poc. I que millor manera que sortir amb els meus amics i companys del Badaggio que en principi anirien xino xano, bueno això era el que jo pensava . I això és una mica més complicat quan al grup vénen gent com al LLuís Andreu, Paco del Galvesport i més tard a la NII s'ha afegit Joan Mengual.
D'inici la idea era anar a pujar al Collformic pero havia por al fred que podrien trobar degut a la neu caiguda dels darrers dies. Aixi que hem canviat els plans a la idea de fer un Tossar de Mar, pero arriban a Pineda de mar a començat timidament a ploure i ens hen donat mitja volta direcció cap a el Pollastre. Ahi la gent ha pestoseado, molt tipic de totes les grupetes. Finalment hem fet una parada a Mataró per recobrar forces. Alla estaven tres amics meus (el Toni, Joselito i Alberto) que havien sortir a estirar cames perque demà diumenge corren una cursa de senior-Master a Saragossa.
Després del esmorzar hen tornar perl parpers, ctra. de la Roca i com colofó pujada a la conreria. He arribat a casa molt content amb 134 quilometres i 1200 de desnivell acumulat. Demà sortiré amb els elits a fer el recorregut de la cursa del proper diumenge a Sabadell






2 comentarios:

  1. Toni, me lo he pasado en grande rodando con vosotros.
    Casi no me acordaba de lops dolores de los golpes.

    ResponderEliminar
  2. Me alegro, ha sido genial rodar junto a ti y por supuesto con el resto de amigos, nos os enfadeis, je,je,je

    ResponderEliminar